Reynout Vroegop

COO/CFO Nederland

Reynout is Chief Operating Officer en Chief Financial Officer van JLL Nederland. Als COO/CFO is Reynout verantwoordelijk voor de organisatorische en financiële gang van zaken binnen JLL Nederland. Sinds 2011 maakt Reynout deelt uit van het Nederlands Management Team binnen JLL.

Reynout is zijn carrière begonnen als consultant. Na enkele jaren de rol van financieel manager bij Coca Cola te hebben vervuld maakte hij in 2003 de overstap naar JLL.

Naast zijn verantwoordelijkheden als COO/CFO is Reynout binnen het MT ook verantwoordelijk voor de afdeling Property & Asset Management. Reynout neemt ook actief deel aan de ontwikkeling van de datastrategie van JLL om zo meer nieuwe businessmogelijkheden te creëren.

Reynout heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Daarnaast heeft Reynout het CFM/CMA programma doorlopen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ook volgde hij cursussen in financieel en algemeen management o.a. aan HEC, Warwick Business School en INSEAD.

Buiten JLL houdt Reynout van sporten en actief bezig zijn. Onlangs heeft hij meegedaan met het grootste hardloopevenement van Nederland, de Dam tot Damloop. Naast hardlopen houdt hij ook van fietsen en golfen.

Reynout is een trotse vader van drie kinderen.