Mark Caskey

CEO, Corporate Solutions EMEA

Mark geeft leiding aan een team van meer dan 8.000 professionals, gericht op het leveren van geïntegreerde vastgoedoplossingen ten behoeve van JLL’s klanten en hun werknemers.

Als CEO Van onze Corporate Solutions-activiteiten in EMEA is hij verantwoordelijk voor alle diensten die JLL biedt aan corporate eindgebruikers in 75 landen in EMEA.

Mark heeft een passie voor het creëren, vormgeven en beheren van werkplekken die bedrijven en hun werknemers laten opbloeien en inspireren om ambities op de lange termijn te realiseren.

Terwijl de vierde industriële revolutie door de vastgoedsector raast, gelooft hij sterk in de transformerende tol die technologie en ontwerp kunnen spelen bij het vormgeven van uitzonderlijke werkplekken die de productiviteit van werknemers verhogen en mensen inspireren hun doelen te bereiken.

Van apps voor werknemerservaring tot geautomatiseerde werkprocessen; technologie verandert de manier waarop we werken en samenwerken ingrijpend. Technologieën die we gewend zijn te gebruiken buiten het werk, worden tegenwoordig ook op onze werkplek gebruikt, waardoor we onze digitale en menselijke ervaringen op dezelfde manier kunnen beheren als thuis en onderweg.

Deze samensmelting van de digitale en menselijke ervaring is de sleutel tot het succes van elk toekomstgericht bedrijf.

Voordat hij in 2016 bij JLL kwam werken, werkte Mark als Head of Network Development bij Regus en als Head of Global Corporate Services, EMEA bij CBRE.

Mark woont in Londen met zijn vrouw en jonge zoon. Als hij niet aan het werk is, brengt hij graag tijd door met zijn gezin, blijft hij graag fit, houdt hij van sporten en reist hij graag.