Nieuwsbericht

Yos Otten versterkt Agency Industrial & Logistics Team van JLL

juli 06, 2021

Yos Otten is per 1 juli gestart in het Agency Industrial & Logistics team van JLL Nederland. Yos gaat zich in zijn rol als consultant bezighouden met het begeleiden van logistieke en industriële vastgoedtransacties in het oosten van Nederland. Hiervoor was Yos ruim 8 jaar werkzaam als commercieel vastgoedadviseur bij Verbeek Bedrijfsmakelaars in de regio Nijmegen.  

Jordy Verhoeven, head of Agency Industrial & Logistics bij JLL Nederland zegt hierover: “Onze logistieke teams in Nederland blijven maar groeien om te kunnen voorzien in de enorme adviesvraag van klanten rondom industrieel en logistiek vastgoed. Yos heeft in zijn vorige functie veel ervaring opgedaan in Oost-Nederland en biedt de welkome versterking aan ons verhuurteam.”

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.