Nieuwsbericht

World Trade Center Rotterdam verwelkomt Robert Walters op penthouse verdieping van de High Rise

Recruitmentbureau Robert Walters sluit langjarige huurovereenkomst af voor
ca. 800 m² kantoorruimte 

 

december 13, 2023

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

World Trade Center Rotterdam verwelkomt nieuwe huurder Robert Walters op de 23e etage van de High Rise. Het recruitmentbureau heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met WTC Rotterdam en zal op de hoogste etage van ca.  800 m2 per het eerste kwartaal van het volgende jaar in gebruik nemen. De transactie werd namens de eigenaar tot stand gebracht door JLL, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield . 

World Trade Center Rotterdam heeft ongeveer 51.500 m2 kantoorruimte, verdeeld over de monumentale laagbouw en de 90 meter hoge High Rise. Met de komst van Robert Walters krijgt de werkvloer in de iconische toren met adembenemend 360º uitzicht over de stad een nieuwe huurder. De huurtransactie is begeleid door Vastgoedadviseur JLL Nederland in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

Meest exclusieve werkplek van Rotterdam
Recruitmentbureau Robert Walters was al langere tijd op zoek naar een nieuwe geschikte werkruimte. CEO van Robert Walters, Jose Bokhorst licht toe: ‘‘Onze keuze is gevallen op WTC Rotterdam door de centrale ligging en het hoogstaande niveau van de faciliteiten. We willen onze werknemers een totaalpakket bieden, daar hoort een prettige kantooromgeving ook bij. Werknemers kunnen nu niet alleen fijn werken met een prachtig uitzicht over de stad, maar daarnaast ook sporten, goed eten en de stad in gaan. Daarnaast is het gebouw enorm duurzaam en dat sluit goed aan de doelen die wij op dat vlak hebben gesteld. Dit wordt de plek waar wij onze ambities gaan verwezenlijken.’’

WTC Rotterdam is door de revitalisatie in de afgelopen jaren van energielabel G (2016) gestegen naar energielabel A++.  Eveline Steenbergen, Managing Director van WTC Rotterdam vertelt: “We zijn erg verheugd dat we deze prachtige organisatie mogen toevoegen aan WTC Rotterdam. Het penthouse van de High Rise is één van de mooiste en meest exclusieve werkplekken van Rotterdam en verdient het om die reden ook om in gebruik genomen te worden. We zijn trots dat Robert Walters deze combinatie van factoren waardeert en hier onderdeel van wil uitmaken.”
 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,9 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 105.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.