Nieuwsbericht

Workspot huurt ca. 952 m² kantoorruimte in de “Weena Tower” in Rotterdam

november 24, 2022

Workspot Holding B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 952 m² kantoorruimte met Wisdom (Weena Tower) B.V. in kantoorgebouw “Weena Tower” te Rotterdam.

Workspot opent hiermee haar derde vestiging binnen het Central Business District van de stad en heeft een sterke ambitie om op korte termijn nog verder door te groeien. Het succesvolle concept sluit naadloos aan bij de groeiende trend naar flexibel en hybride werken. Dat Workspot de betreffende ruimte in het gebouw al reeds voor oplevering bijna volledig heeft gevuld, benadrukt dit.

Boudewijn van der Sar, eigenaar bij Workspot, zegt hierover: “Workspot is een vastgoedoperator met tien vestigingen in Rotterdam. Workspot verhuurt volledig gefaciliteerde kantoorruimtes van 10 tot 1.000 m². Daarnaast opende Workspot dit jaar haar eerste locatie van meeting room center: Meet Tuesday.”

JLL adviseerde de verhuurder Wisdom (Weena Tower) B.V. in collegiale samenwerking met BRiQ Bedrijfshuisvesting. MVGM Property & Asset Management verzorgt het asset management voor het gebouw.


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 30 september 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.