Nieuwsbericht

Weerts Logistics Parks verhuurt 75.000 m² logistiek in Oosterhout

oktober 03, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Namens Weerts Logistics Parks heeft vastgoedadviseur JLL distributiecentrum Oosterhout volledig verhuurd aan twee gebruikers.

DC Oosterhout betreft een grootschalige logistieke ontwikkeling, bestaande uit vier units van in totaal 75.000 m² die naar de moderne logistieke standaard worden gerealiseerd. Het complex is gelegen op bedrijventerrein Vijf Eiken in Oosterhout, direct aan de snelweg A27, en kent een strategische ligging ten opzichte van de belangrijke Europese havens van Rotterdam en Antwerpen.

Medio 2021 is het complex speculatief in aanbouw genomen, eind 2022 zal het volledig worden opgeleverd. Ruim voor de opleveringsdatum is unit A (15.700 m²) verhuurd aan A.S. Watson. Recentelijk zijn daarnaast units B t/m D (60.000 m²) verhuurd aan een grote internationale retailer.

Voor de internationale retailer biedt DC Oosterhout de ideale mogelijkheid om invulling te geven aan de behoefte aan bulkopslag van haar producten en de belevering van Europese distributiecentra. Vanuit deze Europese distributiecentra worden winkels in Nederland en diverse andere Europese landen bevoorraad.

JLL heeft verhuurder Weerts Logistics Parks commercieel begeleid bij deze transactie. CBRE was verantwoordelijk voor de commerciële begeleiding van de huurder.

Greenberg Traurig en CMS verzorgde het juridisch advies namens de verhuurder en de huurder. De realisatie van het project wordt verzorgd door Willy Naessens.

Weerts Logistics Parks, ook wel WLP, is een ontwikkelaar van state-of-the-art logistiek vastgoed voor 3PL’s en eindgebruikers. WLP heeft 850.000 m² in ontwikkeling in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije en Italië.
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 20 juni 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.