Nieuwsbericht

VolkerWessels Logistics Development sluit overeenkomst met  SIG Benelux voor nieuw hoofdkantoor en warehouse 

oktober 07, 2020

Namens VolkerWessels Logistics Development (VWLD) heeft JLL  een nieuw te ontwikkelen hoofdkantoor en warehouse verhuurd aan SIG Benelux. Het nieuw te realiseren complex is gelegen aan de Industrieweg 41a te Waalwijk.

Het nieuwe warehouse zal bestaan uit ca. 14.000 m² bedrijfsruimte en een kantoor van ca. 1.500 m² met een hoog opleveringsniveau. De bouw van het distributiecentrum is reeds gestart en zal medio april 2021 opgeleverd worden.

SIG Benelux, marktleider in de levering van specialistische materialen voor afbouw en technische isolatie, vervangt de huidige locaties in Oisterwijk en Tilburg voor deze nieuwe locatie in Waalwijk. Het nieuwe pand werd op maat ontworpen enzal beschikken over moderne technologieën en de standaard specificaties waarbij ook rekening is gehouden met duurzaamheid en met de wensen van SIG Benelux.

Bij deze verhuurtransactie behartigde JLL de belangen van VolkerWessels Logistics Development in collegiale samenwerking met Bridgegap.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.