Nieuwsbericht

Voja Travel B.V. verhuist naar Catharijnesingel 47, “The Cath” te Utrecht

maart 04, 2024

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Voja Travel, een snelgroeiende reisorganisatie uit Utrecht, gaat verhuizen naar de 1e verdieping van het prachtige gebouw “The Cath” in Utrecht, waar ze circa 730 m² kantoorruimte gaan huren. Met deze verhuizing kan Voja Travel hun beoogde groei realiseren in een gebouw dat past bij hun bedrijf.

Het duurzame kantoorgebouw “The Cath” bevindt zich op een prachtige locatie aan de Singel, op loopafstand van Utrecht CS. Het gebouw, oorspronkelijk gebouwd in 1977, is volledig gerenoveerd met een focus op energie-efficiëntie. Het heeft een energielabel A+++ en heeft het Breeam In-Use Excellent label behaald. Van binnen is het gebouw volledig gemoderniseerd, met brede trappen en veel natuurlijke lichtinval, waardoor het een uitnodigende sfeer heeft. “The Cath” biedt een unieke werkplek in hartje Utrecht, met uitstekende bereikbaarheid en veel voorzieningen in de buurt. Het gebouw biedt ook diverse food & beverage voorzieningen, gemeenschappelijke vergaderzalen en een koffiebar in de entree.

JLL heeft opgetreden als adviseur namens Verhuurder CCP 5 Apex, Timeless Investments en Tristan Capital Partners. 
 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.