Nieuwsbericht

Vier promoties bij JLL Nederland

juli 01, 2024

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Internationaal vastgoedadviseur JLL maakt vandaag vier promoties binnen de organisatie bekend. Deze promoties erkennen de uitzonderlijke bijdrage die deze medewerkers leveren aan de groei en positionering van JLL, evenals de toegevoegde waarde die zij bieden aan JLL’s opdrachtgevers.

De hierna genoemde professionals zijn benoemd tot het volgende Director-niveau passend bij hun rol:

- Pascale Volder (Head of Agency Offices Rotterdam & verantwoordelijk voor JLL Rotterdam) vanwege haar integrale rol bij het leiden van JLL's kantoor in Rotterdam en haar verantwoordelijkheid voor het team dat zich bezighoudt met kantoorverhuur in Rotterdam. Bovendien heeft ze een belangrijke rol gespeeld bij de recente verhuizing van JLL in Rotterdam naar de Millenniumtoren.

- Maarten Tieleman (Consultant Agency Offices Amsterdam) vanwege zijn vooraanstaande rol bij de acquisitie van opdrachtgevers voor het team dat kantoorgebouwen in Amsterdam verhuurt, evenals zijn leidende rol bij toonaangevende transacties en zijn begeleidende rol als mentor voor startende professionals binnen de organisatie.

- Philip-Paul Peters (Consultant Retail Capital Markets) vanwege zijn waardevolle bijdrage aan de groei van JLL's retailactiviteiten in een uitdagende markt. Met zijn juridische achtergrond speelt hij daarnaast een belangrijke rol bij het structureren en begeleiden van omvangrijke beleggingstransacties.

- Daan de Blok (Consultant Office Capital Markets) vanwege zijn significante rol bij verschillende omvangrijke kantoorbeleggingen voor opdrachtgevers van JLL. Dankzij zijn ervaring in zowel kantoorverhuur als in beleggingen, heeft hij een brede expertise opgebouwd in de vastgoedmarkt.

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland: "We zijn enorm trots om de welverdiende promoties van deze collega's binnen JLL Nederland te kunnen aankondigen. Hun toewijding, inzet en expertise zorgen ervoor dat zij het beste vastgoedadvies binnen hun sector leveren en het voortdurende vertrouwen van onze opdrachtgevers behouden. Deze promoties onderstrepen ons geloof in het koesteren van talent en het bieden van groeikansen binnen onze organisatie. We feliciteren elk van hen van harte en zien uit naar hun voortdurende bijdragen aan de toekomst van JLL Nederland."

 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 108.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.