Nieuwsbericht

VGP verhuurt 8.000 m² warehouse in Roosendaal
aan Bas Warehousing

februari 24, 2021

Bas Warehousing breidt uit in VGP Park Roosendaal met 8.000 m² warehouse.

VGP Park Roosendaal bestaat in totaal uit 40.000 m² state-of-the-art warehouse, gelegen op bedrijventerrein Borchwerf I te Roosendaal. Bas Warehousing heeft voornamelijk gekozen voor VGP Park Roosendaal vanwege de locatie met aanwezigheid van de snelwegen A17 en A58 / N268 die het noorden met het zuiden van het land met elkaar verbinden en snelle toegang bieden tot België.

Bas Warehousing is gespecialiseerd in opslag van o.a. food & feed, chemicals en consumentenartikelen. Bas Warehousing heeft per Q3 2020 12.000 m² warehouse in gebruik genomen in dit complex en zal na deze uitbreiding totaal 20.000 m² warehouse afnemen.

Bij deze verhuurtransactie behartigde JLL de belangen van verhuurder VGP.

Over JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.