Nieuwsbericht

Verhuur van ruim 14.500 m² in Urban Logistics Park te Bleiswijk aan TSN Groen

januari 04, 2021

Urban Logistics Park in Bleiswijk betreft een multi-tenant logistiek centrum van circa 61.000 m² en is ontwikkeld door een joint-venture van USAA Realco-Europe en Somerset Capital Partners. Begin 2020 is Urban Logistics Park verkocht aan LaSalle Investment Management.

Met de verhuur aan TSN Groen is het gehele complex nu volledig verhuurd. TSN huurt 11.441 m² warehouse, 2.278 m² mezzanine en 868 m² kantoorruimte alsmede 103 parkeerplaatsen.

TSN Groen is momenteel gevestigd in Houten en is gespecialiseerd in pakketbezorging via last mile distributie. Vanuit het nieuwe last mile distributiecentrum in Bleiswijk zullen de pakketdiensten worden gecentraliseerd en vanuit deze ‘groene hub’ worden deze per fiets of elektrisch vervoermiddel bij de mensen thuis bezorgd.

JLL heeft de verhuurder, collegiaal met 3Stone Real Estate, geadviseerd bij deze transactie.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.