Van Lanschot N.V. huurt aan de Korte Vijverberg 4 te Den Haag

juli 03, 2019

Van Lanschot N.V. heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten in het kantoorgebouw gelegen aan de Korte Vijverberg 4 te Den Haag voor de huur van circa 438 m² v.v.o. kantoorruimte.

Van Lanschot N.V. is de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737.

Het monumentale gebouw aan de Korte Vijverberg 4 te Den Haag is gelegen op een unieke locatie met uitzicht op het Mauritshuis, de Hofvijver en de Lange Vijverberg. Het object wordt op dit moment geheel gerenoveerd. Er is nog circa 758 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.


JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder Maasstede Vastgoed Ontwikkeling V.O.F., huurder Van Lanschot N.V. werd bijgestaan door NL Real Estate.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. Het is onze visie om de wereld van vastgoed opnieuw vorm te geven, door waardevolle kansen en buitengewone ruimtes te creëren waar mensen hun ambities kunnen waarmaken. Hierdoor bouwen we een betere toekomst voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,3 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 91.000 medewerkers per 31 maart 2019. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: www.jll.nl.