Urban Industrial verhuurt ca. 3.150 m² bedrijfs-/ kantoorruimte in Utrecht

augustus 07, 2019


Urban Industrial heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor de verhuur van ca. 3.150 m² bedrijfs-/ kantoorruimte aan de Fermiweg 10 in Utrecht.  Fermiweg 10 betreft een representatief bedrijfsobject met een ruim buitenterrein, gelegen op het bedrijventerrein ‘Lage Weide’ in Utrecht. Met een gunstige ligging, de aanwezigheid van loading docks, en directe beschikbaarheid biedt dit object de perfecte oplossing voor de uitbreiding van de logistieke activiteiten van de huurder.

Het totale complex van ca. 2.700 m² bedrijfsruimte, ca. 450 m² kantoorruimte en ca. 2.500 m² buitenterrein is volledig verhuurd. 

JLL heeft de verhuurder, Urban Industrial, geadviseerd bij deze transactie.

 


About JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. Het is onze visie om de wereld van vastgoed opnieuw vorm te geven, door waardevolle kansen en buitengewone ruimtes te creëren waar mensen hun ambities kunnen waarmaken. Hierdoor bouwen we een betere toekomst voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,3 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 91.000 medewerkers per 31 maart 2019. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: www.jll.nl.