Urban Industrial verhuurt ca. 3.150 m² bedrijfs-/ kantoorruimte in Utrecht

augustus 07, 2019


Urban Industrial heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor de verhuur van ca. 3.150 m² bedrijfs-/ kantoorruimte aan de Fermiweg 10 in Utrecht.  Fermiweg 10 betreft een representatief bedrijfsobject met een ruim buitenterrein, gelegen op het bedrijventerrein ‘Lage Weide’ in Utrecht. Met een gunstige ligging, de aanwezigheid van loading docks, en directe beschikbaarheid biedt dit object de perfecte oplossing voor de uitbreiding van de logistieke activiteiten van de huurder.

Het totale complex van ca. 2.700 m² bedrijfsruimte, ca. 450 m² kantoorruimte en ca. 2.500 m² buitenterrein is volledig verhuurd. 

JLL heeft de verhuurder, Urban Industrial, geadviseerd bij deze transactie.

 


About JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.