Nieuwsbericht

Uitbreiding en wijzigingen in JLL’s kantorenteams regio Den Haag en Rotterdam

juli 09, 2021

Per 1 juli is Nathan Stoltz gestart bij JLL Nederland als Head of Agency Offices The Hague. In deze rol is Nathan verantwoordelijk voor de verhuuractiviteiten in de regio Den Haag samen met Lennard van Weelde. Nathan zal deze functie combineren met de rol als Director Tenant Representation Rotterdam en Den Haag waarin hij verantwoordelijk is voor aanhuuractiviteiten in deze regio’s in samenwerking met Willem Rath.

Nathan was de afgelopen vier jaar werkzaam bij CBRE als senior consultant in het Office Advisory & Transaction Services team voor de regio Den Haag.

Pieter Hendrikse, CEO van JLL Nederland zegt hierover: “Door het vertrek van Michiel Swart hebben wij Nathan, Lennard en Willem benoemd tot verantwoordelijken voor alle aan- en verhuuractiviteiten voor de regio Den Haag met een sterke focus op de groeipotentie die wij zien in deze belangrijke vastgoedmarkt. De toenemende vraag van nationale en internationale bedrijven om zich in deze regio te huisvesten, hebben wij kunnen beantwoorden met dit nieuwe team van experts.”

Over JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.