Trinity Vastgoed verhuurt ca. 2.351 m² in Martinez Towers Almere aan Regus

oktober 08, 2019

Trinity Vastgoed heeft ‘off market’ een huurovereenkomst afgesloten met Regus voor circa 2.351 m² kantoorruimte gelegen op de 15e tot en met de 19e verdieping van gebouw ‘Martinez Towers’ te Almere.

‘Martinez Towers’ ligt aan het Mandelaplein 1, in het centrum van Almere en direct aan het NS treinstation. Het gebouw met haar markante gevel bestaat uit 20 niveaus en biedt een skyline-uitzicht over Almere. De afgelopen jaren heeft DutchRE in opdracht van Trinity Vastgoed de kantoortoren getransformeerd tot een multifunctioneel gebouw met o.a. Restaurant Loetje, 222 hotelkamers en 141 short-stay appartementen en een rooftop zwembad.

Voor de verhuur is er nog circa 431 m² beschikbaar ten behoeve van een sportschool of wellness.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens Dutch RE welke optreedt als asset manager namens de eigenaar Trinity Vastgoed. Hierbij heeft JLL gebruikt gemaakt van de expertise van zijn onlangs gelanceerde NL Unlimited team dat bedrijven en eigenaren helpt om op een vooruitstrevende manier invulling te geven aan hun vastgoedambities.  

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.