Timeless Investments koopt Duitse vakantieparken Eurostrand

Timeless Investments, het vastgoedbedrijfbedrijf van de familie van Veggel, heeft twee Duitse Eurostrand vakantieparken van ZIB Investments gekocht. Zeeland Investments Beheer (ZIB) van voormalig Roompot-directeur Henk van Koeveringe, is de afgelopen 12 jaar eigenaar geweest. 

december 10, 2019

Het gaat om vakantieparken Leiwen (Moezeldal regio) en Fintel (Lüneburger heide), samen goed voor meer dan 600 woningen. Operator Eurostrand tekent een langjarig triple net huurcontract als onderdeel van deze transactie.

Eurostrand begon in Valkenswaard met de bouw van een bungalowpark compleet met overdekt zwembad, restaurant en bowlingbanen. Begin jaren 70 kwam het park in handen van Center Parcs-oprichter Piet Derksen. Daarna werd koers verlegd naar Duitsland waar in 1973 de kiem werd gelegd voor het huidige Eurostrand Resort Lüneburger Heide ontstond. In 1998 werd het tweede Duitse resort geopend, Eurostrand Resort Moseltal in Leiwen.

Timeless is geadviseerd door Beaureale en Houthoff. ZIB werd geadviseerd door JLL en Dentons.

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.