Nieuwsbericht

Time Equities verwerft kantoorgebouw “Centre Court” Hoofddorp

december 22, 2023

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Time Equities heeft vandaag het kantoorgebouw “Centre Court” gelegen aan de Antareslaan 1-27 te Hoofddorp in eigendom verworven.

Dit object, bestaande uit ca. 8.813 m² kantoorruimte en 213 eigen parkeerplaatsen ligt aan de entree van het bekende kantorenpark “Beukenhorst-Oost”. 

Binnen het gebouw is momenteel nog ca. 2.800 m² voor verhuur beschikbaar. Een uitstekende bereikbaarheid, bijzonder representatieve entree en EPC label “A” kenmerken het gebouw.

De verkoper, een institutionele belegger, werd in de deze transactie bijgestaan door JLL en CORE Notariaat. Time Equities werd bijgestaan door De Bilt Advocaten en SGS Search.

 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.