Nieuwsbericht

THE RISE in Tilburg verwelkomt Equans Nederland 

januari 23, 2023

Somerset Real Estate verwelkomt Equans Zuid-Nederland (onderdeel van Equans Nederland) in kantoorgebouw The Rise gelegen aan de Hub van Doorneweg 195 in Tilburg. Equans heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 1.940 m² v.v.o. kantoorruimte in de Zuidtoren en zal per 1 januari 2024 haar intrek nemen.

Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening en maakt deel uit van de internationale Bouygues Groep. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpt Equans opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheden. Met circa 6.000 medewerkers opereert Equans op 45 locaties. Erik Geerdes, Manager Vastgoed bij Equans: “Het is een mooie nieuwe en centraal gelegen kantoorlocatie, klaar voor de toekomst!”

The Rise is een uniek en modern full service kantoorconcept op een zichtlocatie aan de snelweg. The Rise beschikt over moderne kantoorruimtes voorzien van vrij indeelbare kantoorvloeren, waardoor iedere gewenste indeling is te realiseren. De ruime begane grond vormt de verbinding tussen de beide kantoortorens en zijn voorzien van hoogwaardige gedeelde faciliteiten zoals een restaurant, koffiebar, vergaderruimtes, zitgelegenheden, flex-werkplekken en een fitnessruimte.

JLL trad op namens verhuurder bij de totstandkoming van voornoemde transactie in collegiale samenwerking met Klotz Bedrijfshuisvesting. 

 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 30 september 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.