JLL heeft Syntrus Achmea Real Estate & Finance begeleid bij de verhuur van kantoorruimte

september 09, 2019

EINDHOVEN, 9 september 2019 - Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft, namens één van haar institutionele klanten, drie langjarige huurovereenkomsten gesloten voor in totaal circa 3.030 m² in het kantorencomplex “Bolduc” gelegen aan de Utopialaan 22-52 te ’s-Hertogenbosch. De huurders zijn Van Wijnen Zuid B.V., Itelligence Benelux Holding B.V. en Atmetis. Door de recente overeenkomsten is er nog slechts 4.275 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

Het voormalige kantoor van de toekomst bestaande uit 22.400 m² kantoorruimte verdeeld over 4 gebouwen, is, na de ingrijpende renovatie en verduurzaming in 2015 , een state-of- the- art kantorencomplex. Bolduc is gelegen op een zichtlocatie aan de A2 en beschikt over diverse faciliteiten, waaronder het onlangs volledig vernieuwde Bolduc Café, een vergadercentrum alsmede een business centre. De combinatie van bereikbaarheid, faciliteiten en een topkwaliteit kantoorruimte zorgen voor een aantrekkelijk huurklimaat.

Bij deze transacties werd Syntrus Achmea Real Estate & Finance geadviseerd door het makelaarsteam bestaande uit JLL, HRS Bedrijfsmakelaars en Tholen Real Estate. CBRE vertegenwoordigde de belangen van Itelligence Benelux Holding B.V.

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.