Stichting Hogeschool Leiden huurt aan de Vondellaan 47 te Leiden

Stichting Hogeschool Leiden heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten in het kantoorgebouw gelegen aan de Vondellaan 47 te Leiden.

februari 12, 2019

Stichting Hogeschool Leiden heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten in het kantoorgebouw gelegen aan de Vondellaan 47 te Leiden. Stichting Hogeschool Leiden huurt circa 1.800 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 6e verdieping alsmede 24 parkeerplaatsen in de naastgelegen parkeergarage.

Stichting Hogeschool Leiden is een regionaal georiënteerde kennisinstelling in het hart van de Randstad, waar meer dan 10.000 studenten en 1.000 medewerkers samen studeren en werken. De opleidingen zijn verdeeld over vijf faculteiten.

Het moderne kantoorgebouw aan de Vondellaan 47 te Leiden heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 19.000 m² verdeeld over 9 verdiepingen. Het gebouw is voorzien van grote efficiënte vloeren van circa 1.875 m² per vloer. Het object is opgeleverd in 2015 en heeft een zeer hoogwaardig opleveringsniveau. Het object is voorzien van een BREAAM Excellent certificaat en voldoet daarmee aan de hoogste duurzaamheidseisen. In het gebouw zijn diverse extra voorzieningen beschikbaar zoals een bedrijfsrestaurant, vergadercentrum en fitnessruimte. Voor de verhuur is nog circa 7.500 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar.

JLL begeleidde de totstandkoming van de onderhuurovereenkomst namens onderverhuurder Heerema Marine Contractors Nederland SE in collegiale samenwerking met Basis Bedrijfshuisvesting B.V. Huurdersadviseur Solved trad op namens de Stichting Hogeschool Leiden.