Social Deal koopt nieuwbouw kantoorgebouw op Paleiskwartier te ‘s-Hertogenbosch

december 05, 2019

Social Deal heeft het nieuwbouw kantoorgebouw gelegen aan de Magistratenlaan 68-78 in ’s-Hertogenbosch aangekocht om haar hoofdkantoor te vestigen. Social Deal is een online platform met ruim 6 miljoen leden waarop elke dag leuke deals bij populaire bedrijven in 55 steden in Nederland, België en Duitsland worden gepresenteerd.

Het kantoorgebouw is opgeleverd in 2019 en bestaat uit circa 3.000 m² kantoorruimte met een eigen parkeergarage met 37 parkeerplaatsen. Het kantoor vormt samen met de Kinepolis bioscoop een bijzonder complex in het hart van het nieuwe Paleiskwartier, aan de voet van de Paleisbrug naast het nog te realiseren Tribute hotel. Social Deal zal het gebouw volledig zelf gaan gebruiken.

Het Paleiskwartier ligt aan de westkant van het Centraal Station en is verbonden met de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Hierdoor is het Paleiskwartier een eigentijds verlengstuk van de binnenstad geworden. Vanuit het Paleiskwartier overbrug je in een paar minuten de afstand naar het historische stadscentrum. De aanwezige horeca, winkels, kunst en cultuur brengen leven in de duurzame architectuur.

Verkoper, Kinepolis Immo B.V. werd bij deze transactie geadviseerd door Het Zuiderlink Real Estate, in samenwerking met Cushman & Wakefield (commercieel) en Helder Notarissen (juridisch). Koper, Social Deal werd bij deze transactie begeleid door JLL (commercieel), Vissers Advocatuur (juridisch) en Mandel (technisch). 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.