Nieuwsbericht

Snelweg Transport breidt uit naar een tweede locatie in Schiedam

augustus 15, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Mileway heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 3.359 m² bedrijfsruimte, 409 m² kantoorruimte en 22 parkeerplaatsen. Het bedrijfscomplex is gelegen aan de Mercuriusweg 12a in Schiedam en voorzien van onder andere 7 loading docks en 2 overheaddeuren.

Snelweg Transport is een Schiedams bedrijf, maar voorziet transport naar alle Europese bestemmingen. Door deze uitbreiding is Snelweg Transport in staat om haar activiteiten in transport- en koeriersdiensten, Europese distributie, lucht- en zeevracht, warehousing en vervaardiging van industriële verpakkingen nog verder vergroten en daarmee opdrachtgevers nog beter te bedienen.

JLL heeft de verhuurder Mileway bij deze transactie geadviseerd in collegiale samenwerking met Briq Bedrijfshuisvesting.


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 20 juni 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.