Sligro en Delin Property sluiten 15-jarige huurovereenkomst voor logistiek pand in Vianen

december 09, 2019

Delin Property (voorheen Delin Capital Asset Management) en Sligro Food Group Nederland B.V. (“Sligro”), de marktleider in Nederland op het gebied van foodservice, hebben een 15-jarige huurovereenkomst afgesloten voor ruim 23.700 m2 logistieke ruimte en bijhorende kantoren in Vianen, ten zuiden van Utrecht.

Het gebouw heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van ruim 23.700 m2, onderverdeeld in circa 20.620 m2 warehouse,  2.370 m2 mezzanine en 750 m2 kantoorruimte. Gebouwd volledig conform de nieuwste specificaties voor moderne en duurzame opslag heeft het logistieke pand eveneens een BREEAM-beoordeling ‘Good’ ontvangen.

Ten behoeve van de bezorging aan Sligro- en Heinekenklanten optimaliseert Sligro momenteel zijn landelijk logistiek netwerk van bezorgservice distributiecentra. Deels door vergroting van de capaciteit op bestaande locaties, deels door relocatie en deels door uitbreiding met volledig nieuwe vestigingen die aan het netwerk worden toegevoegd. Deze nieuwe Sligro-vestiging in Vianen krijgt de regio Utrecht als verzorgingsgebied.

Het distributiecentrum is centraal gelegen in Nederland en bevindt zich op een primaire locatie op het bedrijvenpark Gaasperwaard direct aan de A27 bij de A2 en het knooppunt Everdingen. Makkelijk bereikbaar via het nationale wegennet en de nabij gelegen binnenvaartterminal CTU langs het Amsterdam-Rijnkanaal biedt deze opslagplaats Sligro een moderne distributiehub met uitstekende toegang tot multimodale voorzieningen.

Bij deze transactie werd Delin Property begeleid door JLL.  

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.