Nieuwsbericht

Single-family office XO Capital B.V. verwerft kantoorgebouw in Hoofddorp

oktober 16, 2023

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

JLL heeft namens een eigenaar-gebruiker Scorpius 171 in Hoofddorp, gelegen op park 20|20, verkocht aan particuliere investeerder XO Capital. Scorpius 171 is een single-tenant kantoorgebouw van ca. 3.132 m² v.v.o. met 54 parkeerplaatsen en is recent leeg opgeleverd aan de koper. Het hoogwaardige kantoorgebouw is eigentijds en duurzaam met EPC-label A en een BREEAM-NL ‘Excellent’ certificaat. Bovendien had het gebouw bij oplevering het hoogste “cradle to cradle” kwaliteitsniveau in Europa.

Het gebouw is ontwikkeld in 2017 door Delta Development Group in samenwerking met Volkerwessels en Reggeborgh Group.

JLL adviseerde de verkoper bij deze transactie. Baker & McKenzie trad op als juridisch adviseur van de verkoper tijdens het verkoopproces.

CityState begeleidde de koper. Lexence heeft juridisch advies gegeven en acteerde als notaris.
 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.