Sentia neemt intrek in De Rotterdam

Internationale Managed Cloud Provider brengt twee vestigingen samen en huurt 1.150 m² kantoorruimte in markante Rotterdamse toren

december 03, 2019

Sentia, een Managed Cloud Provider met een focus op kritische applicaties, is een langjarig huurcontract aangegaan voor 1.150 m² kantoorruimte op de 33e verdieping van De Rotterdam aan de Wilhelminakade 157. Het bedrijf voegt hiermee twee vestigingen uit Delft en Maassluis samen op één locatie.

De Rotterdam is een van de bekendste gebouwen van Nederland, ontworpen door Rem Koolhaas en opgeleverd in 2013. Recent werd de begane grond grootschalig gerenoveerd en werd het hospitalityprogramma opnieuw ingericht door The Office Operators.

”Sentia heeft elf kantoren verspreid over Europa. Het wordt steeds belangrijker om te werken vanuit kantoorlocaties die ons internationale team aanspreken. Daarom zijn we verschillende locaties aan het vernieuwen en heroverwegen. Sentia heeft een sterke klantgerichte cultuur waarbij we dichtbij de klant zitten, maar ook met klanten op onze kantoren samenwerken. Het idee om in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam te zitten sluit daar goed bij aan. Uiteraard is het minstens zo belangrijk dat onze (toekomstige) collega’s nooit ver hoeven te reizen om bij een Sentia-kantoor te komen. De verhuizing naar "De Rotterdam" is een belangrijke stap binnen dit grotere programma. Het biedt zowel de uitstraling als de locatie die wij denken nodig te hebben. We kijken ernaar uit hier op korte termijn onze intrek te nemen”, aldus Ian Zein, CEO van Sentia.

CBRE adviseerde in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting de verhuurder, De Rotterdam Propco Lux S.à.r.l., in deze transactie. Sentia werd bijgestaan door JLL.

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.