Nieuwsbericht

Securitas Nederland verkoopt pand aan particuliere belegger

november 17, 2020

Securitas Nederland heeft het gebouw aan de Groenezoom 1 te Badhoevedorp verkocht aan een particuliere belegger. Het gebouw biedt circa 1.215 m² v.v.o. kantoorruimte en 38 parkeerplaatsen.

Het volledige perceel, met bestemming ‘kantoor’, heeft een totale oppervlakte van circa 2.725 m². Het kantoorgebouw ligt midden in plangebied Schuilhoeve. Het is nog niet duidelijk wat de koper met het kantoorgebouw gaat doen.

Securitas verhuist haar hoofdkantoor naar een nieuw gebouwde locatie in Breukelen. Bij deze verhuizing worden tegelijkertijd een aantal stafafdelingen gecentraliseerd op het hoofdkantoor.

Securitas werd bij deze transactie geadviseerd door JLL.


About JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.