Nieuwsbericht

Sectie5 koopt winkelcomplex in Velp

december 21, 2020

Sectie5 heeft een supermarkt gedomineerd winkelcomplex  aan het Churchillplein in Velp gekocht van Amvest, die in deze transactie namens een van haar fondsen optrad.

De propositie betreft een wijkwinkelcomplex van circa 4.750 m² verdeeld over 13 units met een focus op dagelijkse boodschappen. Voornaamste huurders zijn Coop en Aldi, maar ook o.a. Trekpleister, SNS Bank en Domino’s Pizza maken onderdeel van het verkochte uit. 

Amvest werd bij deze transactie commercieel bijgestaan door JLL en juridisch door Houthoff en Lexence trad op als adviseur voor koper.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.