Nieuwsbericht

Rubens Capital Partners verkoopt De Wel 34-36 te Hoevelaken aan Bouw & Ontwikkeling Evert de Lange BV

december 09, 2020

Rubens Capital Partners heeft namens het IBUS Workout Fonds C.V. het pand aan De Wel 34-46 te Hoevelaken verkocht aan Bouw & Ontwikkeling Evert de Lange BV.

Het gebouw gelegen op bedrijventerrein Horstbeek aan de A1 beschikt over 1.449 m² v.v.o. kantoorruimte, 1.636 m² v.v.o. bedrijfsruimte en 43 parkeerplaatsen, met een bezettingsgraad van circa 66%.

Rubens Capital Partners werd bij deze transactie geadviseerd door JLL en Bouw & Ontwikkeling Evert de Lange BV door CBRE.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.