Nieuwsbericht

RPG Asset Management contracteert twee nieuwe huurders voor kantoorgebouw Parnassus Tower te Amsterdam

juli 14, 2022

Recentelijk heeft Royal Properties Group B.V. twee nieuwe huurders gecontracteerd voor het multi-tenant gebouw Parnassus Tower. Emendo Capital en Eight Advisory hebben een huurovereenkomst afgesloten voor hun nieuwe kantoor in het kantoorgebouw “Parnassus Tower”, gelegen aan Locatellikade 1 te Amsterdam.

Het kantoorgebouw is een herontwikkeling van belegger Royal Properties Group B.V., gelegen op de rand van het zakelijke district van Amsterdam, de Zuidas. De algemene ruimtes en de kantoorvloeren van het gebouw zijn in volledige nieuwe staat en zeer hoogwaardig opgeleverd.

Emendo Capital huurt ca. 322 m² hoogwaardige kantoorruimte in het souterrain van het kantoorgebouw. De verhuizing naar de Parnassus Tower past uitstekend bij de verdere groei en ambities van Emendo Capital.

Het pan-Europese financiële & operationele advieskantoor Eight Advisory huurt ca. 541 m² kantoorruimte op de 8ste verdieping van het kantoorgebouw, dit nieuwe kantoor is een volgende stap in hun groeistrategie voor de Benelux markt en de opbouw van een pan-Europees netwerk om naadloze ondersteuning en toegevoegde waarde te bieden aan zowel corporate als private equity cliënten bij complexe grensoverschrijdende operaties.

Vanwege deze mooie transacties is het kantoorgebouw vrijwel geheel verhuurd. Van de in totaal meer dan ca. 8.000 m² is alleen de 9e verdiepingsvloer van ca. 542 m² nog beschikbaar. Verhuurder laat weten, dat zich voor deze laatste beschikbare meters inmiddels al meerdere geïnteresseerde kandidaten hebben gemeld.

JLL trad in collegiale samenwerking met P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars op namens verhuurder RPG Asset Management, bij de totstandkoming van deze huurovereenkomsten.

Emendo Capital werd door Van Gool Elburg begeleid tijdens deze transactie.
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 98.000 medewerkers per 31 december 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.