Nieuwsbericht

Roy Foeken versterkt Agency Offices Utrecht Team van JLL

november 23, 2021

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Roy Foeken is afgelopen maand gestart in het Agency Offices Utrecht team van JLL Nederland. In zijn rol als consultant gaat Roy zich bezighouden met het adviseren van vastgoedeigenaren bij de verhuur van kantoren in de regio Utrecht. Roy heeft ruim 7 jaar ervaring in de vastgoedwereld waarbij zijn focus reeds lag op de regio Utrecht. Zo was Roy de afgelopen jaren werkzaam bij Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting, Dennenborgh Group en Waltmann Bedrijfshuisvesting.

Barthold van Hasselt, Head of Agency Offices Utrecht bij JLL Nederland zegt hierover: “Roy draagt met zijn ruime ervaring en opgebouwde netwerk in de Utrechtse markt bij aan een verdere versterking van ons team en groei van onze advisering in de regio. Roy Foeken, Wouter Renardel, Bas van Baalen en ikzelf vormen een zeer ervaren en gebalanceerd kantorenverhuurteam in de regio Utrecht. Ons Utrechtse team wordt daarnaast gecompleteerd door twee Tenant Representatives en twee Industrial & Logistics consultants.”

 


About JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 98.000 medewerkers per 31 december 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.