Nieuwsbericht

ROVC huurt 1.500 m² kantoor- en praktijkruimte in Dordrecht

maart 23, 2023

ROVC Technische Opleidingen B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Selecta Netherlands B.V. voor de onderhuur van een gedeelte van de gehuurde ruimte aan de Calandstraat 41 te Dordrecht. Het betreft circa 1.500 m² kantoor en praktijkruimte, alsmede 100 parkeerplaatsen. De ruimte is begin dit jaar in gebruik genomen door ROVC. ROVC is actief op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland.

Voor de verhuur is momenteel nog circa 1.400 m² v.v.o. beschikbaar op de 2e en 3e verdieping van het hoofdgebouw. In overleg kan een combinatie gemaakt worden met een gedeelte van de bij het kantoorgebouw horende bedrijfshal. Het kantoorgebouw is gelegen op een zichtlocatie vanaf de A16 en biedt een nieuwe huurder goede mogelijkheden voor naamsaanduiding aan de gevel. Het gebouw beschikt bovendien over een parkeerterrein met ruime parkeergelegenheid. Hoofdhuurder Selecta biedt een nieuwe huurder tevens de mogelijkheid om in overleg gebruik te maken van haar voorzieningen in het gebouw, waaronder een bemande receptie, een vernieuwd bedrijfsrestaurant, verschillende vergaderruimtes en een uitgebreide koffiecorner.

JLL adviseerde Selecta in deze transactie bij de onderverhuur. ROVC werd geadviseerd door Solved Nederland B.V.

 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,9 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 103.000 medewerkers per 31 december 2022 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.