Nieuwsbericht

Rockwell Automation huurt in kantoorgebouw “Trinity” in Rotterdam

Description

november 13, 2020

Rockwell Automation heeft 2.654 m² kantoorruimte alsmede 55 parkeerplaatsen langjarig gehuurd in kantoorgebouw “Trinity” gelegen aan de Fascinatio Boulevard 350 op Rotterdam Brainpark III.

Trinity betreft een multi-tenant kantoorgebouw van ruim 19.000 m², direct gelegen aan de A16 en op loopafstand van metrostation Kralingse Zoom. Naast de hoogwaardige uitstraling en goede bereikbaarheid kenmerkt het gebouw zich door een ruim aanbod aan services ten behoeve zijn gebruikers, waaronder centrale vergadervoorzieningen en een bedrijfsrestaurant.

Rockwell Automation is het grootste bedrijf ter wereld dat zich toelegt op industriële automatisering en informatie.

Joyce Boer, Facility Manager bij Rockwell Automation vertelt: "Het kiezen van de juiste kantoorruimte is ongelooflijk belangrijk voor een bedrijf. Onze keuze die we hebben gemaakt, zal verschillende gevolgen hebben voor ons bedrijf, inclusief de dagelijkse gang van zaken en het moreel van ons personeel. Bij het selecteren van een nieuw kantoor hebben we goed nagedacht over ons merkimago, aangezien het een bepaald beeld van ons bedrijf weergeeft. Er zijn verschillende dingen die van invloed waren op het kantoor dat we hebben gekozen; Er zijn echter vijf factoren die cruciaal zijn geweest bij deze keuze: locatie, prijs, grootte, infrastructuur en stijl. Wij geloven dat alle vijf factoren aanwezig zijn in het Trinity-gebouw."

Verhuurder werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. Huurder Rockwell Automation werd geadviseerd door JLL en dochter Tétris Design & Build zal de inrichting gaan verzorgen. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.