Nieuwsbericht

Roadjet Logistics opent een nieuw distributiecentrum op Distripark Dordrecht

december 07, 2022

Roadjet Logistics brengt haar logistieke dienstverlening samen in het nieuw te bouwen distributiecentrum gelegen op het bedrijventerrein Distripark Dordrecht, bestaande uit circa 9.700 m² bedrijfs-/ en kantoorruimte. Hiervoor is een huurovereenkomst getekend met Euro-Rijn Real Estate.

Het in aanbouw zijnde warehouse is gelegen op de zuidelijkste kavel van het logistieke bedrijventerrein. Op dit terrein staan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid voorop. Met een uitstekende bereikbaarheid, gelegen direct aan de snelweg A16, hebben naast Roadjet Logistics al diverse andere logistieke gebruikers gekozen voor deze locatie zoals DHL, A16 Cargo Center, Elcee, Crocs, LGI Nederland en Dylan Steel.

Roadjet Logistics is al meer dan 15 jaar actief in de logistieke dienstverlening. In het nieuwe distributiecentrum is de ruimte voor verdere groei gewaarborgd. Met ruim 40 jaar ervaring als logistiek dienstverlener heeft verhuurder Euro-Rijn zich ook gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistiek vastgoed.

Euro-Rijn werd bij de totstandkoming van de huurovereenkomst commercieel geadviseerd door JLL en juridisch bij gestaan door Taylor Wessing en Ploum. 

 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 30 september 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.