Nieuwsbericht

Rietveld Logistics Group verkoopt state-of-the-art logistieke nieuwbouw van 34.000 m2 in Oosterhout

maart 12, 2024

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

JLL heeft Rietveld Logistics Group begeleid bij de verkoop van een ultramoderne, state-of-the-art logistieke nieuwbouw van 34.000 m² in Oosterhout aan Fidelity International. Het pand is langjarig verhuurd, voldoet aan de hoogste duurzaamheidsnormen en zal gecertificeerd worden als BREEAM Excellent.

Het Fidelity Eurozone Select Real Estate Fund heeft met deze aankoop zijn tweede logistieke investering verworven, nadat het eerder al een modern logistiek object van 32.000 m² in Erfurt, Duitsland, had aangeschaft. Met een beheerd vermogen van EUR 1,2 miljard versterken deze investeringen het fonds voor internationale institutionele klanten.

JLL heeft Rietveld Logistics Group commercieel geadviseerd tijdens de verkoop, met juridische bijstand van Taylor Wessing en technische ondersteuning van Valeres.

Fidelity International werd juridisch geadviseerd door Greenberg Traurig, technisch door BBN, fiscaal door BDO en de ontwikkeling is getaxeerd door CBRE. 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.