Ricoh Nederland B.V. (onder)verhuurt de laatste beschikbare kantoorruimten van gebouw Belvedère gelegen aan de Magistratenlaan 16-18 te ‘s-Hertogenbosch

maart 30, 2020

Ricoh Nederland B.V. heeft twee (onder)huurovereenkomsten gesloten voor in totaal circa 1.831 m² van kantoorgebouw Belvedère gelegen aan de Magistratenlaan 16-18 te ’s-Hertogenbosch. De (onder)huurders zijn Welten Holding B.V. en Ventum Loyalty Group B.V. Door de recente (onder)huurovereenkomsten is het kantoorgebouw volledig verhuurd.

Het gebouw Belvedère is circa 10.000 m² v.v.o. groot, verdeeld over 11 bouwlagen en is gelegen op een zeer markante zichtlocatie in het Paleiskwartier te ’s-Hertogenbosch. Het gehele gebouw heeft een hoogwaardige afwerking.

Bij deze transacties werd Ricoh Nederland B.V. geadviseerd door JLL. CBRE vertegenwoordigde de belangen van Ventum Loyalty Group B.V.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.