Nieuwsbericht

Quoratio Groep verplaatst haar hoofdkantoor naar Utrecht Rijnsweerd

september 26, 2023

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Kantoorgebouw ‘The Form’, gelegen aan de Pythagoraslaan 2 in Utrecht Rijnsweerd verwelkomt het nieuwe hoofdkantoor van De Quoratio Groep.

De Quoratio Groep, een snelgroeiende organisatie binnen de detachering, zal ca. 3.160 m² kantoorruimte in gebruik nemen.

Bij de Quoratio Groep zijn ruim 850 medewerkers specialist binnen complexe administratieve domeinen: HR Process & Payroll, Healthcare, Finance & Control, Sociaal Domein & Uitkeringen, Pensioen & IT, KYC en Data en Digital Solutions. Dagelijks helpen zij hun opdrachtgevers het beste uit hun processen en activiteiten te halen.

JLL heeft de Quoratio Groep mogen adviseren en begeleiden bij hun zoektocht naar een nieuw hoofdkantoor om de beoogde groei mogelijk te maken. JLL was ook betrokken bij het opstellen van het Programma van Eisen. Bovendien is Tétris op dit moment bezig met het ontwerp van dit nieuwe kantoor.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. trad op als adviseur namens Verhuurder Unifore.


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,9 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 103.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.