Nieuwsbericht

Q8 verhuist naar het Groot Handelsgebouw in Rotterdam

april 20, 2023

Q8 huurt langjarig kantoorruimte bij het Groot Handelsgebouw in Rotterdam. Duurzaam en naast Rotterdam Centraal.

Q8 heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het Groot Handelsgebouw (GHG) gelegen aan het Stationsplein 45 te Rotterdam. Het betreft circa 2.865 m² v.v.o. kantoorruimte aan de Stations-/ Weenazijde van het gebouw.

Q8 heeft GHG geselecteerd vanwege de ligging direct naast het Station Rotterdam Centraal, het monumentale karakter van het gebouw alsmede de grootschalige renovatie die van GHG de toekomstige hotspot van Rotterdam zal maken.

Met een energielabel A en een Breeam-NL In-Use ‘Very Good’ certificaat, voldoet GHG aan de duurzaamheidsambities van Q8. Op dit moment zijn er nog verschillende kantoorruimten beschikbaar in het GHG, variërend van circa 50 m² tot circa 3.000 m² aaneengesloten.

JLL adviseerde Q8 tijdens deze transactie. Verhuurder GHG werd geadviseerd door BRiQ Real Estate.

 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,9 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 103.000 medewerkers per 31 december 2022 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.