Private belegger verhuurt een kantoorvilla van ca. 971 m² kantoorruimte aan de Kralingseweg 207-211 te Rotterdam

december 03, 2019

De private eigenaar van Victoria Park Kralingen heeft met Nett Staff B.V. een nieuwe huurovereenkomst afgesloten in kantoorgebouw Esdoorn, alsmede 21 parkeerplaatsen, gelegen aan de Kralingseweg 207-211 te Rotterdam.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder in collegiale samenwerking met Ooms Makelaars.

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. Het is onze visie om de wereld van vastgoed opnieuw vorm te geven, door waardevolle kansen en buitengewone ruimtes te creëren waar mensen hun ambities kunnen waarmaken. Hierdoor bouwen we een betere toekomst voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,3 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 91.000 medewerkers per 31 maart 2019. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: www.jll.nl.