PPF Real Estate verhuurt ca. 1.411 m² kantoorruimte in kantoorgebouw Hofplein 19 te Rotterdam

juni 24, 2019

PPF Real Estate heeft met RHI Magnesita Trading B.V. een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 1.411,30 m² kantoorruimte op de 3e verdieping van het volledig getransformeerde en recentelijk opgeleverde kantoorgebouw Hofplein 19 te Rotterdam.

Kantoorgebouw Hofplein 19 is een iconisch kantoorgebouw gelegen op een uitermate prominente locatie in het Rotterdam Central Business District. Het gebouw biedt zijn gebruikers volledig gerenoveerde kantoorvloeren van circa 1.400 m² groot met een industriële uitstraling.

Verhuurder PPF Real Estate is onderdeel van PPF Group, een internationale groep met hoofdkantoor in Amsterdam, die investeert in uiteenlopende marktsegmenten als telecommunicatie, media en technologie, bancaire – en financiële dienstverlening, vastgoed, mijnbouw, treinbouw, industrie en biotechnologie.

De focus van PPF Group strekt zich uit van de Europese markt tot de Verenigde Staten en Azië. PPF Group houdt wereldwijd activa ter waarde van in totaal meer dan 38 miljard euro.
Deze huurovereenkomst biedt RHI Magnesita TRading B.V. de ruimte voor verdere groei van haar hoofdkantoor in Nederland.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder PPF Real Estate in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting en CBRE B.V.

NL Asset Management is namens eigenaar verantwoordelijk voor het management van het gebouw.

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.