Nieuwsbericht

Particuliere belegger koopt supermarkt en horecagelegenheid in Elst 

december 21, 2020

Een particuliere belegger heeft een supermarkt en naastgelegen horecagelegenheid aan de Basilica in Elst gekocht van Amvest, die in deze transactie namens een van haar fondsen optrad. 

De propositie betreft een supermarkt, langjarig verhuurd aan Jumbo, van circa 1.300 m² alsmede een naastgelegen eetgelegenheid van circa 180 m².  

Amvest werd bij deze transactie commercieel bijgestaan door JLL en juridisch door Houthoff. Koper werd commercieel door McDevitt geadviseerd en juridisch bijgestaan door HVG Law.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.