Particuliere belegger koopt het kantoorgebouw Paradijsplein 1 te Amsterdam

juli 20, 2020

Een particuliere belegger heeft het kantoorgebouw aan het Paradijsplein 1 te Amsterdam, bestaande uit 637 m² kantoorruimte, gekocht. Het kantoorgebouw is volledig verhuurd aan SkyNRG, een wereldwijde leider in duurzame brandstof voor de vliegtuigindustrie.

De voormalige fabriek is onderdeel van de oude Oostergasfabriek uit omstreeks 1885. Het object is in 2019 volledig gerenoveerd tot een kantoorgebouw van hoge kwaliteit. Tegenwoordig maakt deze oude fabriek deel uit van de bruisende en gezellige buurt Oostpoort welke zich kenmerkt door de vele ondernemingen, winkels en horecagelegenheden.

Het MidCap investments team van JLL begeleidde de koper bij deze transactie. CBRE begeleidde de verkoper bij deze transactie. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.