Nieuwsbericht

Particuliere belegger koopt “Berlage Office” in Den Haag

december 12, 2022

Het monumentale mixed-use pand “Berlage Office”, gelegen aan de Hofweg 9D, 9E en 11 in Den Haag, is verkocht aan een particuliere belegger. Het object heeft een totaal metrage van circa 2.900 m² VVO en is verhuurd aan Albert Heijn, IDLO en Boom Uitgevers Den Haag en heeft een bezettingsgraad van 100%.

Het voormalig Modehuis Meddens, gebouwd in de periode tussen 1913 en 1915, is ontworpen naar ontwerp van architect H.P. Berlage en bevindt zich tegenover het Binnenhof.

JLL adviseerde de verkoper bij deze transactie, DLA Piper verzorgde juridisch advies. Koper werd commercieel vertegenwoordigd door D&B Retail Vastgoedadviseurs B.V. en juridisch door Hemwood.


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 30 september 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.