Particuliere belegger verhuurt distributiecentrum van ca. 4.610 m² te Utrecht aan Jumbo

november 07, 2019

JLL heeft een deel van het distributiecentrum van ca. 4.610 m² met buitenterrein gelegen aan de Sophialaan 5b, langjarig verhuurd aan Jumbo. Het pand is op wens van de huurder op diverse punten aangepast om zo optimaal mogelijk voor haar inzetbaar te zijn.

Jumbo gaat een nieuwe bezorghub aan de Sophialaan 5b in Utrecht openen. Vanuit de hub zal de supermarktketen binnenkort haar bezorgservice in de regio Utrecht uitbreiden. De nieuwe hub voor Jumbo ligt op bedrijventerrein Lage Weide en door de directe aansluiting met de Rijksweg A2 is de hub uitstekend gelegen voor een snelle distributie van boodschappen in de regio groot Utrecht.

Aan de Sophialaan 5b is nog ca. 4.500 m² bedrijfs-/ kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. Daarnaast is het object klaar voor de energie transitie door haar recent aangelegde zonnepark van ruim 2.300 panelen en de WKO installatie. Informeer naar de mogelijkheden.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de eigenaar.


About JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.