Nieuwsbericht

PANEXWD tekent een huurovereenkomst met Savills IM en opent een nieuw distributiecentrum van 34.000 m² op Maasvlakte Rotterdam

november 21, 2022

PANEXWD heeft een nieuwe locatie op de Rotterdamse Maasvlakte geopend, die bijdraagt aan de verdere groei van de logistieke dienstverlening die zij wil realiseren. Hiervoor is een huurovereenkomst getekend met Asset Manager Savills IM voor de huur van een distributiecentrum gelegen aan de Makassarstraat 1 bestaande uit circa 34.000 m² bedrijfs- en kantoorruimte.

Strategisch perfecte locatie
Het warehouse is gepositioneerd op bedrijventerrein Maasvlakte Rotterdam, dat beschikt over een uitstekende multimodale infrastructuur. Vanuit deze locatie worden goederen naar het achterland vervoerd en de goede bereikbaarheid stelt PANEXWD in staat om deze transportmodaliteiten te combineren om doorlooptijden te optimaliseren alsmede kosten en milieueffecten te reduceren.

PANEXWD
PANEXWD is gespecialiseerd in wereldwijde one-stop logistieke oplossingen voor Chinese en internationale ondernemingen en biedt bedrijven onder andere zee-, land- en luchttransport, binnenlandse en internationale douaneplanning, internationale opslag en export alsmede overzeese magazijn retouren en value-added services. Het nieuwe magazijn is in gebruik en de operatie is in volle gang.

Asset Manager Savills IM werd bij de totstandkoming van de huurovereenkomst geadviseerd door JLL, in collegiale samenwerking met Bridgegap.
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 30 september 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.