Nieuwsbericht

Saar aan Huis/Care2B huurt 400 m² in Langerhuize Offices

februari 13, 2024

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

‘Langerhuize Offices’ in Amstelveen heeft onlangs kantoorruimte verhuurd aan Saar aan Huis/Care2B. Saar aan Huis/Care2B huurt ca. 400 m² v.v.o, gelegen op de 5de verdieping. De keuze van Saar aan Huis/Care2B voor Langerhuize Offices, na de recente komst van Wealth Management Partners N.V., onderstreept de positieve veranderingen van het onlangs gerenoveerde multi-tenant kantoorbouw met haar uitstekende faciliteiten.

Langerhuize Offices, ontworpen door de gerenommeerde architect Marcel van der Schalk, biedt een prachtige ambiance met hoogwaardige natuurlijke materialen. Met een totaaloppervlakte van 38.359 m² v.v.o. beschikt het kantoorgebouw over diverse faciliteiten, waaronder een lunch- en coffeebar, een restaurant, informele zitgedeelten, bemande receptie, een pakketservice, stomerijservice, doucheruimten en ruim voldoende parkeergelegenheid.

Langerhuize Offices is perfect gelegen met een uitstekende zichtbaarheid en optimale bereikbaarheid nabij de A9. Dit maakt het een ideale keuze voor bedrijven die waarde hechten aan de bereikbaarheid voor zowel medewerkers als klanten.

De komst van Saar aan Huis/Care2B, een organisatie met een landelijke dekking en de grootste organisatie voor particuliere mantelzorg in Nederland, benadrukt het succes van de veranderingen in Langerhuize Offices. Dit markeert een belangrijke stap naar multi-tenant verhuur en bevestigt de aantrekkingskracht van het kantoorgebouw op gerenommeerde bedrijven.

"We zijn verheugd om naast Wealth Management Partners nu ook Saar aan Huis/Care2B te verwelkomen als nieuwe huurder in Langerhuize Offices," zegt Gijs Albada Jelgersma, eigenaar van AJRED. "De keuze van SaaraanHuis/ Care2B voor Langerhuize Offices bevestigd nogmaals de aantrekkingskracht van dit hoogwaardige multi-tenant gebouw met uitstekende faciliteiten. We creëren een omgeving waar huurders succesvol zijn, elkaar aanvullen en zich thuis voelen."

“Wij zijn erg tevreden met deze recente transactie die als een beloning gezien kan worden voor het adequaat optreden van ons fondsmanagement, asset management en niet op de laatste plaats onze lokale assetmanager AJRED” voegt Nikolaus von Blomberg, Managing Director van DFH toe.

Ook Ted van der Vliet, directeur bij Saar aan Huis/Care2B onderstreept de visie van de assetmanager. Het past bij de uitstraling van Saar aan Huis/Care2B. Wij zijn een scale-up organisatie die verder professionaliseert op het gebied van aanvullende mantelzorg. Dit geeft ons ook een nieuw thuis waarin we kunnen laten zien dat we marktleider zijn en thoughtleader. Onze groei wordt geborgd door de mogelijkheden van het pand.

Langerhuize Offices streeft naar het aantrekken van huurders die waarde hechten aan kwaliteit, uitstekende faciliteiten en een professionele omgeving. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de goede bereikbaarheid en kwaliteit van het kantoorgebouw.

JLL adviseerde verhuurder (het gebouw is eigendom van het gesloten vastgoedfonds PFM EuroSelect Siebzehn Amstelveen GmbH & Co.KG van DFH Group GmbH, Stuttgart, Duitsland) en haar assetmanager AJRED bij de transactie in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield en DRS. Hemwood adviseerde verhuurder op de juridische aspecten van deze transactie. Voor de verhuur is nog circa 5.000 m2 v.v.o. kantoorruimte beschikbaar.  
 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.