NVAO huurt in gebouw ‘Haagsche Hof’ aan de Parkstraat 83 te Den Haag

september 06, 2019

DEN HAAG, 6 september 2019 – De Nederlands Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten in kantoorgebouw ‘Haagsche Hof’ gelegen aan de Parkstraat 83 te Den Haag voor de huur van circa 1.600 m² v.v.o. kantoorruimte.

NVAO is een kwaliteitszorgorganisatie die op deskundige en onafhankelijke wijze de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen borgt en die de kwaliteitscultuur binnen de hogeronderwijsinstellingen in Nederland en Vlaanderen bevordert. Zij accrediteert bestaande en nieuwe opleidingen en beoordeelt de kwaliteitszorg van instellingen in het hoger onderwijs. 

Kantoorgebouw 'Haagsche Hof’ is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Den Haag, op steenworp afstand van Plein 1813, het Lange Voorhout, de Kneuterdijk, het Binnenhof, de Denneweg en het Noordeinde. Er is nog circa 1.300 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder Warburg-HIH Invest in collegiale samenwerking met Hulshof Makelaars, huurder NVAO werd bijgestaan door Cresa Nederland.

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. Het is onze visie om de wereld van vastgoed opnieuw vorm te geven, door waardevolle kansen en buitengewone ruimtes te creëren waar mensen hun ambities kunnen waarmaken. Hierdoor bouwen we een betere toekomst voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,3 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 91.000 medewerkers per 31 maart 2019. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: www.jll.nl.