Nieuwsbericht

NSI sluit huurovereenkomst met Gemeente Haarlemmermeer voor kantoorgebouw Beukenhaghe in Hoofddorp 

september 16, 2020

NSI N.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met de Gemeente Haarlemmermeer voor circa 325 m² v.v.o. kantoorruimte in het multi-tenant kantoorgebouw Beukenhaghe. Het gebouw van ruim 4.800 m² ligt in Beukenhorst-West aan de Neptunusstraat 15-37 in Hoofddorp.

Beukenhorst-West wordt de komende jaren ontwikkeld tot Hyde Park; een woon-werkgebied met verschillende faciliteiten zoals verschillende restaurants, cafés, winkels, supermarkten en sportfaciliteiten. Momenteel is er nog circa 1.270 m2 v.v.o. kantoorruimte beschikbaar in  Beukenhaghe.

De nieuwe kantoorruimte van de Gemeente Haarlemmermeer is in gebruik als Atelier voor de Oostflank, de zuidwestcorridor van de Metropoolregio Amsterdam. De Oostflank biedt veel kansen te groeien, zowel stedelijk, landschappelijk, recreatief als in andere vormen van mobiliteit en energievoorziening. Het Atelier zal het toekomstperspectief van het gebied tonen, waarbij samenhang en leefbaarheid centraal staan.

JLL trad in collegiale samenwerking met BT Makelaars op namens NSI N.V. bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met de Gemeente Haarlemmermeer. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.