Nieuwsbericht

Nieuwgeluk Real Estate koopt twee winkelpanden in Den Haag

december 13, 2021

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Nieuwgeluk Real Estate heeft twee winkelpanden aangekocht in het centrum van Den Haag. Tezamen hebben de aangekochte panden een oppervlakte van ruim 1.100 m². Beide winkels zijn momenteel volledig verhuurd aan Lush en Hunkemöller.

De twee panden zijn gelegen aan de Spuistraat 3-5 en grenzen aan de zogeheten Weversplaats, het kruispunt van de Vlamingstraat, de Wagenstraat en de Venestraat. Bekende andere retailers in dit hart van de binnenstad van Den Haag zijn H&M, Zara en Uniqlo.

Nieuwgeluk werd bij deze transactie geadviseerd door JLL. De verkoper werd bijgestaan door McDevitt.

Over Nieuwgeluk Real Estate
Nieuwgeluk Real Estate – onderdeel van Nieuwgeluk Group – is een ondernemende Nederlandse family office uit Hilversum, die investeert in direct en indirect vastgoed met focus op retail en woningen. Naast Real Estate is Nieuwgeluk actief in een breed scala investeringscategorieën die zijn onderverdeeld in Investments en Retail.
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 98.000 medewerkers per 31 december 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.