Nieuw te realiseren logistiek complex van 55.000 m² verhuurd in ’s-Hertogenbosch

november 22, 2019

Het nog te realiseren logistiek complex ‘DC Den Bosch' bestaande uit 47.273 m2 warehouse,4.839 m2 mezzanine en 2.168 m2 kantoorruimte is recentelijk verhuurd aan ID-Logistics Benelux, Spierings Smart Logistics en Sanitairwinkel.nl.

De huurders hebben voornamelijk gekozen voor DC Den Bosch vanwege de moderne hoogwaardige uitstraling, het functionele ontwerp, de hoge duurzaamheidsfactor en de directe ligging nabij de BCTN Container terminal. De realisatie van DC Den Bosch zal in opdracht van WDP worden uitgevoerd door aannemer Heembouw.

De verwachting is dat DC Den Bosch, medio 2020 zal worden opgeleverd. Door deze nieuwe ontwikkeling zal ’s-Hertogenbosch als aantrekkelijk logistieke vestigingsplaats op de kaart worden gezet.  

JLL en RSP Makelaars adviseerde WDP bij de verhuurtransacties. Sanitairwinkel.nl werd bijgestaan door HRS Bedrijfsmakelaars en ID Logistics Benelux juridisch door LXA The Law Firm.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.