Nieuwsbericht

Nieuw management bij Tétris Design & Build Nederland

mei 10, 2023

Sarene Nel benoemd tot Managing Director bij Tétris Design & Build. Mathijs Breuk treedt toe als Head of Business Development. Neem contact op voor meer informatie.

Tétris Design & Build, een dochteronderneming van JLL, kondigt de aanstelling van Sarene Nel aan als nieuwe Managing Director. Per heden neemt zij het stokje over van Diederick Willemsen, die per 1 juni a.s. aftreedt vanwege zijn wens om zelfstandig te ondernemen.

Nel was eerder al verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Tétris in Zuid-Afrika en breidt haar rol nu uit met de Nederlandse design & build business.

Daarnaast heeft Mathijs Breuk de overstap gemaakt van Unispace naar Tétris. In zijn nieuwe rol als Head of Business Development zal Breuk zich voornamelijk richten op het bedienen en uitbreiden van het klantenbestand van Tétris in Nederland, met een specifieke focus op kantoorgebouwen.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Emeke Spangenberg.


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,9 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 103.000 medewerkers per 31 december 2022 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.